Krav Maga | Agressiehantering | Geweldsbeheersing

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Spartan Self Defense verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-Mailadres
  • Werk- opdrachtgever
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-Adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@spartanselfdefense.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we uw gegevens nodig hebben

Spartan Self Defense verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om trainingscertificaten op te maken en te beheren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Spartan Self Defense verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

Spartan Self Defense zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) zijn:

  • Voor door uzelf verstrekte gegevens 3 jaar of langer indien de dienstverlening dit vereist.
  • Voor informatie over surfgedrag, verzamelt door cookies, 1 jaar.

Delen met anderen

Spartan Self Defense verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Spartan Self Defense blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek

Spartan Self Defense gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Leest u de privacyverklaring van Facebook , Twitter , LinkedIn , Instagram en YouTube (onderdeel van Google) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Uw rechten betreffende gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft kunt u een schriftelijk verzoek indienen voor de volgende punten:

  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@spartanselfdefense.nl
  • U mag bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens.
  • U heeft recht op informatie over de wijze waarop uw gegevens worden verwerkt.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Spartan Self Defense zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren

U kunt uw verzoek schriftelijk richten aan:

Spartan Self Defense
Fransebaan 177
5627RB Eindhoven
06 - 15 49 19 88
info@spartanselfdefense.nl

Beveiliging

Spartan Self Defense neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@spartanselfdefense.nl.

Spartan Self Defense heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Periodiek wijzigende wachtwoorden op alle gegevensdragers
  • Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk
  • Verplichting om eventuele datalekken te melden bij AP (Autoriteit Persoonsgegevens)

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en nieuwe versies zijn voorzien van een datering welke de voorgaande privacyverklaring beëindigt.

Over Spartan Self Defense

[ Marc Driessen ] Spartan Self Defense is in 2016 opgericht door Marc Driessen.
Marc is opgeleid tot Krav Maga General, Kids en Combat Mindset & Mental Conditioning Instructeur, Docent Gevaarsbeheersing en Docent RTGB. Verder is Marc gecertificeert The Gladiator Workouts® en Pink Boxing instructeur.

Door ervaringen opgedaan tijdens meer dan 17 jaar werken op de winkelvloer is Marc ervaringsdeskundige betreft het omgaan met agressie, diefstal en conflictcommunicatie.

Spartan Self Defense voldoet dan ook aan het kwaliteitskeurmerk van Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG).
Het keurmerk SRDG staat voor kwaliteit in het vakgebied van agressiehantering, zelfverdediging en weerbaarheid.

Krav Maga school Spartan Krav Maga, gevestigd in Heeze, is onderdeel van Spartan Self Defense. Spartan Krav Maga is aangesloten bij de bond Krav Maga Global (KMG). KMG is de grootste en meest professionele Krav Maga organisatie ter wereld. KMG verzorgt o.a. landelijke examens, seminars en trainingen en waakt over de kwaliteit van haar instructeurs.

Contact

Spartan Self Defense

Spartan Self Defense op social media
Onderdelen van Spartan Self Defense

Contact formulier

Wij delen je e-mailadres nooit met derden