Even voorstellen...

[ Marc Driessen ]

Mijn naam is Marc Driessen, woonachtig in Eindhoven met mijn vriendin en onze twee kinderen.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het beoefenen van Krav Maga bij Powerhouse 040 / Ultimate Self Defense in Eindhoven. Destijds keek ik regelmatig het programma Fight Quest op Discovery Channel. In dit programma werden verschillende vecht- en- zelfverdediging systemen onder de loep genomen. Zo ook Krav Maga. Na deze aflevering gezien te hebben was mijn interesse gewekt. Na wat op internet gezocht te hebben was ik blij verrast toen ik zowaar bovenstaande Krav Maga school in Eindhoven vond. Na de eerste proefles was ik verkocht! Krav Maga was mijn ding!

General Instructors Course

[ KMG Instructor Diploma ]Eind 2015 begon langzaam het assisteren van de instructeurs steeds meer vorm te krijgen. Als hoger level kun je, vooral bij de beginners, nog wel wat redelijk bruikbaar advies geven. Maar de Úchte kennis ontbrak nog. In 2016 heb ik dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid de KMG General Instructors Course (GIC) te volgen. Dit is een 24-daagse opleiding (180+ uur), verdeeld in 3 delen, waarin je als instructeur wordt opgeleid in alle pilaren van het Krav Maga systeem (technisch, tactisch, mentaal en fysiek) als ook in lesgeefvaardigheid. Na een 7,5 uur durend examen aan het einde van het derde deel heb ik de opleiding succesvol afgerond en mag ik mezelf officieel Krav Maga Civil Instructeur noemen.

Het leren houd hiermee natuurlijk niet op. Door wekelijks te trainen, het volgen van speciale instructeurstrainingen, het bezoeken van seminars en het volgen van nieuwe opleidingen en cursussen blijf ik mezelf ontwikkelen.

  • Krav Maga
  • Civil Instructor
  • Combat Mindset and Mental Conditioning Instructor
  • Kids Instructor
  • Docent RTGB
  • Pink- en- Crossboxing Instructor
  • The GLADIATOR WORKOUTS Instructor

Docent RTGB

[ Certificaat Docent RTGB ]Om mijn kennis verder uit te breiden en horizon te verbreden, ben ik in September 2016 gestart met de opleiding Docent RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing voor BOA). Deze opleiding biedt de kennis en vaardigheden BOA's te trainen in aanhoudings- en-zelfverdedigings technieken (AZV) en in het gebruik van handboeien, de korte wapenstok en pepperspray. Een BOA met geweldsbevoegdheid moet hier namelijk jaarlijks een toets over afleggen en heeft daarvoor dus gedegen training nodig.

Op 29 Oktober 2016 ben ik geslaagd als Docent RTGB en bevoegd om deze trainingen te geven.

The GLADIATOR WORKOUTS«

[ Gecertificeert instructeur The GLADIATOR WORKOUTS« ] Ook op het gebied van fitness volg ik opleidingen en trainingen. Sinds Februari 2017 ben ik gecertificeerd The GLADIATOR WORKOUTS« instructeur.

The GLADIATOR WORKOUTS« is een high-intensity, full-body, functioneel trainingssysteem wat perfect aansluit bij Krav Maga. Met dit systeem kan je in een relatief korte tijd resultaat behalen op het gebied van kracht, spieruithoudingsvermogen, core en conditie. Deze eigenschappen komen vervolgens weer van pas tijdens de Krav Maga lessen.

Meer informatie over The GLADIATOR WORKOUTS« vind je op deze pagina.